AROSS Kalender

Klik hier voor de volledige (roei) kalender
AROSS Clubhuis
Ossestraat 13/15 (geenpostadres!)
5367 NE MACHAREN
Tel: 0412-644487

De website is op:
18-jan-16
gewijzigd

Reactie of opmerkingen, stuur een bericht naar:

Champagne Nieuwjaarsontbijt

Een champagne Nieuwjaarsontbijt werd ter gelegenheid van het aanstaand 25 jaar jubileum door de jubileumcommissie georganiseerd. De jubileumcommissie had werkelijk groots uitgepakt. Naast het geweldige champagne ontbijt hadden zij een speciaal jubileum T-shirt en een jubileumvlag ontworpen.  Onze voorzitter, Kees van Hengel, stelde daarom met trots deze commissie voor aan de de vele aanwezige AROSS leden. De jubileumcommissie bestaat uit: Coen van der Burgt, Tanja van den Akker, Christiaan Hupkes, Ingeborg van Eijk en Stephanie van Mourik.

Nadat de commissie het jubileum T-shirt hadden getoond werden Kees van Hengel samen met de twee oud-voorzitters, te weten Henk de Nijs en Wim de Jong, verzocht de jubileumvlag te hijsen. En gelukkig ging dit de drie (oud)voorzitters goed af.

Naast alle aandacht voor het jubileumjaar werden Karel-Jan Sandker (20 jaar), Klaas Scharloo, Manda Wellen (15 jaar), Rein Willems en Edgar Uringa (10 jaar) als trouwe AROSS leden in het zonnetje gezet.

Als "afsluiting" van deze geweldige happening mocht Henk de Nijs de nieuwe oefen dubbel twee dopen. In zijn woordje vooraf ging hij in op een stukje geschiedenis waarin zijn vrouw, de helaas vorig jaar overleden Marjolein de Nijs, een zeer grote rol heeft gespeeld. Zij was de grote motor geweest achter de oprichting van de roeivereniging AROSS. 

Vervolgens ging Henk naar buiten en doopte met "Maas"water de nieuwe dubbel twee in: Zilverreiger

Voor een foto-impressie, klik hier

  Bijgewerkt op 7 januari 2008, door: Peter Vissenberg Terug naar de hoofdpagina