AROSS Kalender

Klik hier voor de volledige (roei) kalender
AROSS Clubhuis
Ossestraat 13/15 (geenpostadres!)
5367 NE MACHAREN
Tel: 0412-644487

De website is op:
18-jan-16
gewijzigd

Reactie of opmerkingen, stuur een bericht naar:

Vlootschouw met een twist

Een vlootschouw met een twist. Het werd niet zomaar een vlootschouw, maar een bonte stoet van versierde roeiboten en versierde roeiers. De jubileumcommissie had deze zeer originele vlootschouw bedacht om het 25 jaar jubileum van AROSS te vieren.

De deelnemende roeiers waren van te voren in teams ingedeeld en konden met allerlei attributen hun boot en zichzelf versieren. De creatieve geesten waren niet van huize. Het had niet alleen een ludiek doel. Voor de meest imposante of origineel versierde boot of voor die roeiers die de finish al strijkend met het mooiste saluut passeerden was er een prijs.

De winnaar voor de meest imposante boot werd gewonnen door de Waal met als roeiers: Jan Roelofs, Betty Verhelst, Sandra Bosman, Oscar Bakhuizen en Yvonne Hendriks. De prijs voor meest origineel verklede boot werd gewonnen door de Jolly Joker met als roeiers: Manda Wellen, Lilian Barendregt en Mickel Douma. De boot die al strijkend het mooiste saluut liet zien was voor de Tweestrijd met als roeiers: Paul Bakkum en Kees Rhee.

Na dit zeer geslaagde onderdeel had Arnold van de Wetering namens Schering-Plougheen geschenk voor onze jubilerende vereniging. De personeelsvereniging Ontspanning & Kontakt (OK) heeft een prachtige partytent geschonken. Een zeer welkomend cadeau waarbij de toegevoegde waarde direct door diverse leden werd ingevuld.

Vervolgens had het Klussenteam van AROSS ook een origineel cadeau bedacht. Dit klussenteam, Jan & Marian Roelofs, Jaap Hoogzaad, Cees van Hees, Ed Pleging Gerrit Wolters, Giel de Haan en Oscar Bakhuizen, heeft een prachtige eikenhouten bank gemaakt. Oscar Bakhuizen bedankte ook Heesen Ship Yachts voor de medewerking. Bram Jongepier had voor de inscriptie, 1983-2008, gezorgd. De bank is nabij het vlot geplaatst en vanaf dit punt kan je heerlijk genieten van de langs komende roeiboten.

Kees van Hengel, onze voorzitter, nam hierna het woord. In zijn speech benadrukte hij dat de leden/ roeiers de toekomst bepalen van AROSS. Zij bepalen de sfeer en zijn het hart van de vereniging. Als die sfeer goed blijft en de vereniging kan groeien door nieuw leden aan te trekken, is de toekomst zeker gesteld.

De jubileumcommissie, Tanja van den Akker, Ingeborg van Eijk, Coen van der Burgt, Stephanie Kloks en Christiaan Hupkes, had niet alleen deze vlootschouw mogelijk gemaakt. Zij hadden ook nog een jubileum Skiffer gemaakt. Christiaan bood het eerste exemplaar aan de Voorzitter aan.

Zondag 28 september was een perfecte dag met perfect weer en als afsluiting van deze dag had de jubileumcommissie een geweldige barbecue georganiseerd. Bedankt!

Voor foto's van deze dag, klik hier
Voor de D-TV film,klik hier

  Bijgewerkt op 1 januari 2010, door: Peter Vissenberg Terug naar de hoofdpagina