AROSS Kalender

Klik hier voor de volledige (roei) kalender
AROSS Clubhuis
Ossestraat 13/15 (geenpostadres!)
5367 NE MACHAREN
Tel: 0412-644487

De website is op:
17-okt-16
gewijzigd

Reactie of opmerkingen, stuur een bericht naar:

Geslaagde onderlinge AROSS

Vrijdagavond 8 juli vond de onderlinge plaats bij AROSS en na een heerlijke paella op het terras en botendoop door Boudewijn Overdevest, werd er gestreden in twee heats. De 1e heat in eigen bootsamenstelling, de 2e heat in een 'gehusselde' samenstelling van jong, oud, ervaren en minder ervaren en zowel de jeugd en beginnende roeiers waren goed vertegenwoordigd. De avond werd afgesloten met een gezellig samen zijn op terras van AROSS.

De eerste heat werd gewonnen door de Mark, met Marie-José, Ingeborg, Stephanie, Marleen en Carré als stuur. De tweede werd gewonnen door Marie-José en Saskia in een ongestuurde 2.

Zoals gezegd, de avond begon met een maaltijd, buiten op het terras. 15-tal leden genoten van een heerlijke paella. Alle lof voor de koks Paul en Caré.
Om zeven uur waren alle deelnemers gearriveerd en de jeugd was ook goed vertegenwoordigd, alsmede ook nieuwe leden. Vooraf werd door Boudewijn Overdevest een nieuwe skiff gedoopt, met de naam Snip.

De onderlinge bestond uit 2 heats, waarbij de eerste heat gevaren mocht worden in een eigen bootsamenstelling. Niet alle teams waren compleet en werden alsnog teams geformeerd.
Jeugdleden namen voornamelijk plaats in skiffs. Verder kwam er een grote variatie aan boten het water op. Met z'n allen werd opgevaren naar de brug, waarna er over 1000 meter zo snel mogelijk naar de finish. Een vliegende start, waarbij bij start en finish de tijd werd genoteerd.
In zo'n verschillend deelnemersveld is het uiteraard goed op letten op elkaar. Maar wederom mooi om te zien zoveel gele hesjes op het water.

Voor de tweede heat werden alle namen van deelnemers in de hoge hoed gedaan en werden er teams samengesteld van verschillende roeiers; ervaren, nieuw, jeugd en oudere. De afstand was hetzelfde, nu werd voornamelijk gevaren in C4+ boten en twee ongestuurde 2-en.

Na veel rekenwerk in verband met verschillende correcties, kwam de uitslag.
Niet verwonderlijk won in de 1e heat de Mark, met Marie-José, Ingeborg, Stephanie, Marleen en Caré als stuur. De 2e heat werd gewonnen door de twee met Marie-José en Sakia, met één seconde verschil op Stephanie en Anne. Uiteraard was iedereen benieuwd naar zijn tijd, men wil allemaal een goede tijd neer zetten en vergelijken met elkaar.

Hierna was er de borrel , de muziek naar buiten, lichtjes ontstoken en de brand in de vuurkorf. Het was nog lang gezellig op het terras bij AROSS.

Dank aan de organisatie om dit weer mogelijk te maken.

    Terug naar de hoofdpagina

 
Roei kalender