AROSS Kalender

Klik hier voor de volledige (roei) kalender
AROSS Clubhuis
Ossestraat 13/15 (geenpostadres!)
5367 NE MACHAREN
Tel: 0412-644487

De website is op:
1-jul-17
gewijzigd

Reactie of opmerkingen, stuur een bericht naar:

Lingebokaal 11 november 2017

Een grote delegatie van maar liefst 7 Aross ploegen deed vandaag mee aan de strijd om de Lingebokaal.
Voor dag en dauw mocht in blok 1 als eerste de mix 4* ploeg Vincent, Tineke, Jacqueline en Hans aan de bak. Half zes weggereden uit Oss zodat ze om 8 uur al in de boot konden zitten voor 6 km oproeien en wakker worden. De race verliep zonder problemen en stuur Mary wist feilloos het bochtige traject af te leggen. Ze finishten na 29.44 minuten.
Inmiddels waren ook een aantal andere Aross ploegen gearriveerd in Leerdam om boten klaar te maken voor de strijd in blok 2.
Marie-José en Judy stapten in de 2* en waren de snelste D2* in hun leeftijdscategorie DVC. Helaas geen blik omdat het niet zo’n groot veld was. Eindtijd 26.48 min.
Peter en Paul ook in de 2* roeiden een hele mooie tijd van 25.05 min goed voor een 3e tijd in het HVD veld en snelste Aross ploeg vandaag.
Ploeg Theo, Pieter, Erik en lastminute stand-in Jan strak gestuurd door Jacqueline finishten in 25.11 min.
Dames 4* Femke, Karlijn, Gerrie en Anita roeiden een hele snelle 27.43 onder leiding van Carla.
Mix 4* ploeg John, Nathalie, Ingrid, Paul gestuurd door Erik beten de spits af in blok 3. Met 28.26 min zetten zij een hele mooie tijd neer in het mix4* veld, goed voor een uiteindelijke 3e plek in hun categorie.
Last but not least in blok 3 verschenen in de 4* Stephanie, Luus, Ingeborg en Caré aan de start, gestuurd door Marie-José. Mogelijk de laatste roeiwedstrijd voor Caré in het Aross tenue, al zeggen wij nooit nooit! Zij finishten in een mooie 27.22 min.
Na al dit geroei was er voor iedereen prijs te weten heerlijke appelcrumbletaart. Na de appeltaart snel weer naar Oss, om de dag geheel volgens traditie met een gezamenlijk diner ergens in een knus etablissement deze onvergetelijke dag af te sluiten.


  Geplaatst op 14-11-2017 Terug naar de hoofdpagina

 

 
Roei kalender