AROSS Kalender

Klik hier voor de volledige (roei) kalender
AROSS Clubhuis
Ossestraat 13/15 (geenpostadres!)
5367 NE MACHAREN
Tel: 0412-644487

De website is op:
11-mrt-18
gewijzigd

Reactie of opmerkingen, stuur een bericht naar:

Ontdek roeien als ideale buitensport op de open dag bij Aross

Op zondag met de boot lekker op de koffie bij Moeke Mooren of liever die toertocht op de Vecht? Anderen worden echt fanatiek en roeien De Elfstedentocht, marathons of (inter)nationale wedstrijden. Aross biedt voor ieder wat wils!
Roeien is een sport voor jong én (heel) oud, individueel of als team, en is niet blessuregevoelig. Je traint er allerlei spiergroepen mee, zoals benen, armen, rug en buik. En dat alles heerlijk in de buitenlucht. Kom kennismaken met deze mooie sport op de Open Dag van Aross op zaterdag 7 april van 11.00 tot 15.00 uur.

De Open Dag
Tijdens de Open Dag kan iedereen vanaf 11 jaar deelnemen aan een workshop van een uurtje. Hierbij kun je, na een korte uitleg op een roeimachine en op het vlot, ook meteen al met een paar ervaren roeiers het water op. De Open Dag vindt plaats bij de Osse Roeivereniging Aross aan de Ossestraat 13. Dit is net voor het pannenkoekenhuis tussen Oss en Macharen.

Snel stappen maken
Na de Open Dag kun je deelnemen aan drie gratis(!) proeflessen. De smaak te pakken? Dan delen we instructieploegen in die 7 weken betaald les krijgen van ervaren leden. Heeft het roeivirus je hierna echt gegrepen, dan pas word je lid bij Aross en kun je kiezen voor roeien met een recreatief karakter of meer competitief. Er wordt veel in vier-persoons boten geroeid, maar ook in achten, tweetjes of in een skiff.

Speciaal voor de jeugd: Het Aross JeugdTeam
Een club van 20 – 25 enthousiaste tieners (11 – 18 jaar) die onder begeleiding van de JeugdCie via een officieel 10-stappenplan leren roeien. Er worden regelmatig mooie resultaten behaald op regionale en landelijke wedstrijden en veel leden stromen later door naar het studentenroeien. En zoals het hoort bij echte jeugd zijn er naast het roeien allerlei andere activiteiten, zoals het jaarlijkse roeikamp en het kerstdiner.

 

 


  Geplaatst op 11 maart 2018 Terug naar de hoofdpagina

 


Weersverwachting
ArOss
Weeronline.nl - Meer weer in Ossweeronline.nl Altijd jouw weer

Roei kalender