AROSS Kalender

Klik hier voor de volledige (roei) kalender
AROSS Clubhuis
Ossestraat 13/15 (geenpostadres!)
5367 NE MACHAREN
Tel: 0412-644487

De website is op:
13-nov-18
gewijzigd

Reactie of opmerkingen, stuur een bericht naar:

Aross met 5 ploegen present op Lingebokaal 10 november 2018Voor Aross namen 5 ploegen en 1 lid in een combinatieploeg met Viking deel aan een van de laatste lange afstandswedstrijden van het seizoen. De Combinatieploeg H8+ Viking/Aross mocht blik trekken. Hulde voor deze snelle tijd en het ophalen van de Lingebokaal voor de snelste ploeg van de dag. Ook voor de andere ploegen waren er goede prestaties met “bijna” resultaat. Mede dankzij goede voorbereiding en ondanks het weer dat in de eerste 2 heats nog wel goed was, maar de laatste ploeg in de 3de heat had pech met regen, kou en wind.
Na de zomer komen de wedstrijdploegen van Aross soms wat moeilijk op gang. Zeker met zo’n lange mooie afgelopen zomer zijn andere dingen naast trainen leuk. Vandaar dat de Lingebokaal begin november vaak de eerste maar ook de laatste van wedstrijd van het najaar is voor veel ploegen. Maar…. we waren er weer bij met goede voorbereiding.
De vrouwenteams waren zelfs op trainingsweekend geweest. Dit wierp vruchten af met 2 maal een 2de plaats. En de verschillen waren klein.
De heren 4 was wel de snelste boot van de volledige Aross-ploegen maar op handicap kwam de dames 2 wel als eerste volledige Aross boot in het klassement voor.
De uitslagen hieronder zijn de plaatsingen in het veld binnen een bepaalde leeftijdsklasse. Als alleen naar boottype wordt gekeken hebben onze boten ook soms “jonkie’s” achter zich kunnen laten. Met deze inspanningen onder de arm de winter in op nar de voorbereiding voor de opening van het seizoen 2019 in maart volgend jaar.


Type

Leeftijdsklasse

Boot

Bemanning

Tijd

Plaatsing

 

H8+

VA-VC

Sleipnir

Viking-Aross combinatie

20.04

1ste

H4x+

VD

Mark

Aross

25.32

6de

D4x+

VC

Mark

Aross

26.40

2de

D4x+

VC

Mark

Aross

28.59

7de

H2x

VA-VC

Visdief

Aross

26.57

5de

D2x

All-in

Pijlstaart

Aross

27.28

2de

 

 

 

 

 

 

 

  Geplaatst op 13 november 2018 Terug naar de hoofdpagina

 


Weersverwachting
ArOss
Weeronline.nl - Meer weer in Ossweeronline.nl Altijd jouw weer

Roei kalender