AROSS Kalender

Klik hier voor de volledige (roei) kalender
AROSS Clubhuis
Ossestraat 13/15 (geenpostadres!)
5367 NE MACHAREN
Tel: 0412-644487

De website is op:
27-dec-17
gewijzigd

Reactie of opmerkingen, stuur een bericht naar:

Open dag AROSS

AROSS bestaat al ruim 30 jaar. De vereniging heeft meer dan 100 leden tussen de 11 en 90 jaar. AROSS beschikt over een vloot van ongeveer 40 boten, voor beginners, gevorderden en wedstrijd roeiers. De vloot bestaat uit scull- en boordboten voor 2, 3, 4 en 8 roeiers en skiffs.

Bij AROSS kun je diverse roeivormen beoefenen:
-Wedstrijdroeien: wedstrijden roeien op nationaal niveau. In de zomer wordt veel geroeid en in de winter werken we naast het roeien op de ergometer aan de conditie. Alles onder begeleiding van een coach. Technisch goed leren roeien is voor deze vorm van sport belangrijk.
- Toerroeien: regelmatig tochten roeien in onze omgeving of in andere plaatsen in Nederland. De tochten voeren door mooie gebieden. Het recreatieve element staat voorop.
- Marathonroeien: is lange afstanden roeien. Er worden bijna wekelijks prestatietochten geroeid in alle delen van Nederland over afstanden van minstens 50 km.
- Recreatief roeien: gewoon lekker roeien op ons eigen water (kanaal en Maas). We hebben clubdagen op donderdag, zaterdag en zondagochtend en in de zomer ook op dinsdag- en donderdagavond. Voor geoefende roeiers zijn er ook op andere momenten mogelijkheden om te roeien.

Kijk verder op onze website voor meer informatie over roeimogelijkheden en krijg een indruk van onze vereniging. Voor een routebeschrijving klik hier.

Graag tot ziens bij Aross.

    Terug naar de hoofdpagina

 


Weersverwachting
ArOss
Weeronline.nl - Meer weer in Ossweeronline.nl Altijd jouw weer

Rowing world