AROSS Kalender

Klik hier voor de volledig (roei) kalender
AROSS Clubhuis
Ossestraat 13/15 (geenpostadres!)
5367 NE MACHAREN
Tel: 0412-644487

De website is op:
27-dec-17
gewijzigd

Reactie of opmerkingen, stuur een bericht naar:

Roei-verboden

In het Reglement van Orde is opgenomen dat (o.a.) geen gebruik mag worden gemaakt van het roeiboten bij:

- Mist: Bij zicht minder dan 200 meter op het kanaal (loodsen bij schuine kade aan overzijde draaikom zijn dan vanaf het clubhuis niet zichtbaar).
- Wind (= windkracht 5 of hoger, schuimkoppen op het water): Bij het optreden van schuimkoppen op het te bevaren water mag er niet geroeid worden. Voor tochten van wat langere duur (buiten het kanaal) moeten de leden zich er zelf van op de hoogte stellen of er wel of niet een waarschuwing geldt (bv weerbericht via radio of telefoon).
- Vorst
* Polyester boten: Bij een luchttemperatuur beneden 0 ºC buiten en/of in de loods en ijsvorming. Alleen wanneer er op geen enkele plek ijs op het water van het kanaal ligt, mag er worden gevaren. Bij vorst mogen ongestuurde boten niet voorbij de brug.
* Houten boten: Bij een luchttemperatuur beneden0 ºC buiten en/of in de loods en/of bij verwachte vorst en/of ijs in het vaarwater.
- Onweer of onweersdreiging: Niet roeien!
- Onvoldoende daglicht: tussen een half uur na zonsondergang en een half uur voor zonsopgang. Een uitzondering is er voor door het bestuur goed gekeurde nachtelijke tochten, mits daarbij gebruik wordt gemaakt van verlichting als voorgeschreven in het Vaarreglement.

  Geplaatst op 21 januari 2016 Terug naar de hoofdpagina

Weersverwachting
ArOss
Weeronline.nl - Meer weer in Ossweeronline.nl Altijd jouw weer

Rowing world