AROSS wil als vereniging graag herkenbaar zijn. Dat geldt voornamelijk als er evenementen zijn en als onze ploegen op bezoek gaan bij andere verenigingen. Dat kan zijn bij wedstrijden. Hiernaast zie je een voorbeeld van de wedstrijdkleding van AROSS. Onze kleuren zijn een kobaltblauwe bovenzijde, een donkerblauwe onderkant en een gele streep over de hele lengte aan de zijkant. Voor bestellingen kan contact opgenomen worden via clubkleding.

We zijn op dit moment in overleg met de leverancier over de pasvormen. In de nabije toekomst is het weer mogelijk rechtstreeks via de leverancier te bestellen.

Bij toertochten en marathons dragen we over het algemeen de blauwe AROSS-shirts met AROSS-logo achterop de rug. Deze kunnen worden besteld via email clubkleding

Roeipakje

Bij trainingen op ons kanaal dragen we vooral wat gemakkelijk zit en waar we met onze handen niet in blijven haken (niet te wijd dus).

Echter…. ons kanaal, de maasarm en de rivier de Maas zelf worden druk bevaren. Met name bij vrachtvaart zijn wij erg klein. Daarom willen we zo goed mogelijk zichtbaar zijn. Het dragen van een helder signaalgeel hemd of shirt is bij ons voor voorste en achterste bemanningslid daarom verplicht. 1x per jaar kunnen gepersonaliseerde hempjes en shirts besteld worden met naam en logo. Hiervoor kun je contact opnemen met clubkleding

Gele hesje