Op 2 juli deden Katoo en Jim voor AROSS mee aan de ‘Dutch Junior Open’ in Tilburg. Het was mooi weer, wel met vlarige en stevige wind schuin van voren. Eerst kwam Jim uit in een skiff-race en werd tweede in zijn heat. Daarna was Katoo aan de beurt in een skiff-race en dat liep niet naar haar zin. We hebben het niet meer over de tijd, zei ze zelf.

Na de lunch, lekker in het zonnetje, kwamen Katoo en Jim uit in de twee, in onze Pijlstaart. De energie was voelbaar. Ouders, Mary en Pieter langs de kant. En ze gingen geweldig, eindtijd 4 minuut 17 seconden. Netjes en flink (8 seconden) uitgelopen op de nummer 2. Blik!

De wedstrijd was goed georganiseerd, is voor herhaling vatbaar. Bijzonder was dat je het verdiende
blik direct na de finish bij het “podiumvlot” mocht komen ophalen terwijlk je nog zat uit te hijgen in
de boot. Minder publiek, wel heel handig.