Op zaterdag  16 december heeft in Amsterdam het Nederlands Kampioenschap Indoorroeien op ergometers over 2000 meter plaatsgevonden en voor het eerst sinds jaren hebben er 2 deelnemers van AROSS deelgenomen, te weten Erwin en Leontien.

Helaas moest Erwin  zich vorig jaar door Corona op het laatste moment afmelden, maar dit jaar was hij erbij. De voorbereiding was gelukkig dit jaar vlekkeloos gegaan en hij had tijdens de trainingen al laten zien dat er een veel mogelijk was. Hij was gestart in het Heren Para-3 veld en finishte in een PR van 8 min 18.4 sec en hij mocht zich op het podium melden om een medaille in ontvangst te nemen.

Leontien Kruiskamp kon zich als lichte roeister helaas niet laten wegen en startte in het Dames Masters C-veld, maar zij zette een PR neer van 8 min 18.0 sec neer. Zelfs in het zware veld kon zij zich overeind houden en kwam op een derde plek uit.

Supporters en coach waren mee en konden genieten van zeer sportieve prestaties in een kolkende sfeer https://youtu.be/dStlK_UgBJs