Op zondag 7 januari 2024 was de nieuwjaarsbijeenkomst in ons verenigingsgebouw “De Kolk”. Traditioneel houdt de voorzitter een praatje en ook dit jaar dus. Gijs de Kock keek terug op ons jubileumjaar waarvoor diverse activiteiten waren georganiseerd. Op het afsluitende feest werd zelfs onze nieuwe ergometerruimte geopend.

Natuurlijk keek Gijs ook terug op het roeien en het behaalde blik van Jim en Katoo bij de Coupe des Jeunes, Dutch Junior Open en de Regiowedstrijd. Bij deze regiowedstrijd behaalde Tjomme ook blik. Daarnaast haalde onze damesploeg blik bij de Beatrix winterwedstrijden en omdat het blik toen niet was uitgereikt, had Gijs de eer om nu het blik uit te reiken aan de dames. Erwin had meegedaan aan de NK indooroeien en had blik behaald in het heren Para-3 veld. Allen gefeliciteerd!

Natuurlijk hadden AROSS ploegen aan allerlei roei-evenementen deelgenomen zoals onder andere de Elfsteden Roeimarathon, Head of the River, Lingebokaal en Ringvaart Regatta. Als laatste haalde Gijs botendoop aan van de nieuwe C2x+/C3x en de deelname aan de cursus basiscoach van de zes AROSS-leden.

Al het bovenstaande en nog meer, denk aan onderhoud van het materiaal, is te danken aan de inzet van vele vrijwilligers.